24 Mart 2017 Cuma

İzledim: Ted, Yes Man, La La Land

Selam!
Geçen haftalarda Antalya'daki yağışlı bahar havası nedeniyle tüm hafta sonu yurtta vakit geçirmeye çalışmıştım. Bilenler bilir, yurtta vakit geçirmek için yapılan şeylerden biri de film izlemek.. En azından benim için :) Aslında boşken yapacak çok şeyim oluyor benim. Eğer iplerim yanımdaysa zaten can sıkıntısı çekmem ama hava o kadar kapalı ve kasvetliydi ki insanın canı öylece oturmak istiyordu :( Bunlar dışında bir de kitaplar var tabi. 6 kişilik odada ne kadar okuyabilirsen. Üşenmeyip çalışma odasına gidersen fazlaca okuyabilirsin :)
Her neyse nasıl sıkıldıysam artık 2 film ardarda izledim, 1 tanesini de -La La Land- arkadaşım istediği için ertesi gün birlikte izledik. Şimdi gelelim filmlere, sırasıyla yazıyorum :)

---

Film 1: Ted
Tür: Komedi
IMDb: 7/10
Süre: 1 saat 46 dakika
Yapım: 2012/ABD
Oyuncular: Mark Wahlberg, Mila Kunis
Trailer: Ted

22 Mart 2017 Çarşamba

Okudum: Gökyüzünde Yıldızlar Parladıkça

Mirriiibiii :D
Yeni bitirdiğim kitabımla karşınızdayım dostlar♥ Yukarıda da ismini gördüğünüz gibi Gökyüzünde Yıldızlar Parladıkça isimli kitabımı baya uzun bir süre okudum. Çünkü ince kitaplar okumaya alıştığım için kalın romanarı bitirmekte zorlanmaya başladım ve tek neden de bu değil :) Kitap başlarda biraz sıkıcı geldi bana, bıraktım okumayı, yeniden başladım, bıraktım, yen.... derkeeeen kitabı bitirmiş bir şekilde buldum kendimi.

11 Mart 2017 Cumartesi

3 Mart 2017 Cuma

DIY: Konserve Kutusundan Kalemlik Yapımı

Selamlar!
Uzun zamandır DIY projesi yapmamıştık:) Çoook basit bir uygulamayla marketten aldığım konserve mısırın teneke kutusunu kalemliğe dönüştürdüm.
---
İhtiyacımız olan malzemeler:
- Konserve teneke kutu
- Akrilik boya
- Sünger

2 Mart 2017 Perşembe

İzledim: Intouchables (Can Dostum)

Selamlar :)

Evde olduğum için şu sıralar daha çok yazmaya vaktim oluyor. Bu sefer bir filmle geldim size. Aslında uzun süredir izlemeyi düşünüyordum ama fırsat bulamıyordum. Geçen gün Antalya'dan gelirken otobüsteki filmlere bakarken buldum ve hazır yoldayım izleyeyim bari dedim :)